joi, 30 octombrie 2008

coca-cola voodoo people




Astazi nu-mi arde de scris, mi-e cald si lene.
Totusi, 2 chestiuni rapide:

1. Presedintele Sarkozy a pierdut procesul impotriva celor care au scos pe piata un kit voodoo, adica o papusa care-i seamana plus 12 ace pe care cel suparat le poate infinge in mai inainte mentionata papusa. Acum, credintele Presedintelui francez in magia neagra nu prea ne ating pe noi, care avem suficienti varcolaci carpato-danubiano-pontici de infruntat. Da' e fain exercitiul de democratie din L'Express, care se amuza de spaima propriului presedinte si-l acuza de lipsa de umor. Plus, mi-a placut comentariul unui cititor care spunea ca in loc de acele la pachet, se pot folosi penite aurite de stilou.
Pentru cei interesati, papusa se gaseste pe amazon.fr, costa 12,3o Euro si 24,60 daca o vreti la pachet cu "Manualul voodoo Segolene Royal".


2. Silvia mi-a spus astazi ca-si doreste sa avem si noi in Romania Coca-Cola cherry, pe care a gustat-o ea prin cele tari straine. Eu o cred pe cuvant.
Stiu ca o poza nu tine de sete, dar asta e tot ce am :(. Pls, cine ajunge primul in fata unui frigider cu asa ceva, sa-mi cumpere si mie. Si da, daca se poate, sa fie zero!




Niciun comentariu: